Kopen en verkopen

Horatio Assurance Group begeleidt als mediator / onderhandelaar de koop en verkoop van ondernemingen. Horatio bewaakt de voortgang van het proces en stelt belangrijke vragen, zodat er voor beide partijen een bevredigende regeling kan worden geformuleerd. Door een onafhankelijke mediator in te stellen voorkomt u bovendien dat de overname door een veelheid aan factoren nodeloos stuk loopt.

Horatio Assurance Group adviseert over een redelijke prijs voor de onderneming, geven aan hoe de financiering kan plaatsvinden en ondersteunt het zoekproces naar een koper / verkoper en eventueel benodigde key functionarissen.
 

Allround advies

Ook gaan wij verder. Hoe wordt de aankoop bijvoorbeeld geïntegreerd in de onderneming? Met de markt en klant als uitgangspunt krijgt een due diligence-onderzoek een geheel ander accent. Ook wijst Horatio Assurance Group op het point of no return. Leidt voortschrijdend inzicht niet tot het besluit om af te zien van het doel?

Als mediator signaleert en stuurt Horatio Assurance Group factoren waar zowel de koper als verkoper rekening mee moet houden. Leeftijd, passie, financiering, risicobeheersing, communicatie, gerichte afspraken, financiële analyse en geschikte partners zijn belangrijke aandachtspunten in het overname proces.
 

Horatio Assurance Group heeft jarenlange ervaring met bedrijfsovernames en mediation.
Hierdoor zijn wij de beste partner voor uw aan- en verkopen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Nieuws