Juridisch verantwoord

Winst en waardestijging zijn belangrijk voor een onderneming. De belastingautoriteit vaart er wel bij. De aandeelhouder krijgt zijn dividend en een koersstijging. De bank ziet goede cijfers en waant zich tevreden. Werknemers zijn trots op hun goed presterende werkgever.

Maar wordt de wet- en regelgeving wel nageleefd? Zowel de jacht naar omzet en succes als het realiteit vermijdend gedrag van falende ondernemingen kan leiden tot een verkeerde presentatie van de cijfers. Dan zijn het de beleggers, werknemers en leveranciers die het nakijken hebben.
 

Uw jaarrekening

Een schandaal over de jaarrekening van uw onderneming is zo ontstaan, en kan de betrouwbaarheid en vitaliteit van uw bedrijf ernstige schade berokkenen. Door de opgestelde jaarrekening te laten bekijken door een juridisch accountant van Horatio Assurance Group, voorkomt u dat uw bedrijf zich laat leiden door personen die (emotioneel) belang hebben bij de onderneming.

Elke wet kent mazen; onze accountants geven aan waarom en hoe er gerapporteerd dient te worden als deze mazen worden geconstateerd. Omdat de accountants van Horatio Assurance Group geen eigen belang hebben in uw onderneming, kunnen wij het bedrijf op onafhankelijke wijze en met het wetboek in de hand naar een correcte jaarrekening begeleiden.
 

Wil u de jaarrekening van uw onderneming laten opstellen of controleren?
Neem contact op met Horatio Assurance Group om ons uw financiƫle behoeften voor te leggen.

Nieuws