Schade begroten

Horatio Assurance Group is de aangewezen deskundige op het gebied van schadebegroting. Wij verrichten onderzoek naar de juistheid en rechtmatigheid van verantwoordingen. Ook stellen wij de schade omvang vast als gevolg van wanprestatie, onrechtmatige daad, bestuurdersaansprakelijkheid of rechtmatige overheidsdaad*, onteigening en planschade.

Denk hierbij aan het nalatig zijn bij de uitvoering van een overeenkomst, het onrechtmatig opzeggen daarvan of schade als gevolg van overheidsingrijpen, waarbij een individu (ondernemer) meer dan evenredig wordt geschaad. Bijvoorbeeld bij grote infrastructurele projecten.
 

* Horatio Assurance Group heeft zich ingezet bij meerdere zaken die de Raad van State hebben bereikt en is daarom een ervaren partner bij schadebegroting.​​​​
 

Hof Den Haag

In onze hoedanigheid als onafhankelijk adviseur bij schadebegrotingen heeft Horatio Assurance Group honderden zaken onder behandeling gehad. In meerdere gevallen traden wij op als gerechtelijk deskundige bij het Hof Den Haag. Hieronder vielen zaken als:

  • v.d.Stroom / Staat (onrechtmatige daad van de Staat)
  • Stena / Hoogheemraadschap (onteigening)
  • Heuff / NS (onteigening)

Contact

Wij slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht

Nieuws