Audit

Horatio beschikt over een AFM vergunning voor de wettelijke accountscontrole.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Accountantscontrole (wettelijk en vrijwillig)
  • NOW / controleverklaringen
  • Verklaringen bij subsidie-afrekeningen

Horatio voert accountantscontrole uit op basis van haar Cycle Approach, het onderkennen van een aantal kringlopen binnen de organisatie. Een unieke benadering die leidt tot hogere efficiëntie en lagere accountantskosten.

Met de door Horatio Assurance Group ontwikkelde Cycle approach bent u beter in staat om maximale financiële beheersing te realiseren én behouden.

Horatio Assurance Group toont u waar problemen ontstaan, en adviseert u over een oplossing. Onze accountants verhelderen de structuur van uw bedrijf en brengen zowel uw kracht als zwakten in beeld. Zo zorgen wij voor nieuw inzicht in de maximale expressie van uw talent.

De complexiteit van de zakenwereld eist zowel aandacht voor details als zicht houden op het geheel. U als ondernemer beschermt uw bedrijf en zorgt voor continuïteit. Horatio Assurance Group staat met voortdurende betrokkenheid achter u en uw organisatie. Wij ondersteunen, verklaren en begeleiden.

Ook voor stichtingen en verenigingen kunnen we accountantscontroles uitvoeren. Vanzelfsprekend is wordt ook voor deze controles de cycle approach toegepast.

Uw organisatie is uw meesterwerk: dirigeer uzelf naar een succesvolle toekomst.
Neem contact op met Horatio Assurance Group om te vragen naar de mogelijkheden.

Contact

Wij slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht

Nieuws