Deskundigheid van Horatio

Horatio Assurance Group bestaat uit een buitengewoon goed, multidisciplinair team dat intern is opgeleid op het kennisgebied van overheid en bedrijfsleven met betrekking tot schadeclaims.

De keuze voor een financieel deskundige is meer dan uren x tarief. Horatio Assurance Group heeft deskundigheid hoog in het vaandel staan, en dragen dit uit naar onze opdrachtgevers.
 

Tuchtzaken

De gemeente Hilversum weigerde ten onrechte een bouwvergunning aan Geurtsen Magnesiethandel B.V. Daarop diende Geurtsen, ondersteund door advocaten en accountants, een schadeclaim in die opliep tot in de miljoenen.

De gemeente Hilversum liet zich via hun advocaat bijstaan door Horatio Assurance Group. Horatio berekende de schade op nihil, bevestigd door de rechtbank.

Geurtsen verhoogt de schadeclaim in het hoger beroep, en dient tegelijkertijd een klacht in jegens Horlings / Horatio bij de Raad van Tucht voor Registeraccountants. Zonder resultaat. Horatio komt opnieuw tot een schadebegroting die uitkomt op nihil, nu bevestigd door het Gerechtshof.

Nieuws