Accountancy

U kunt bij Horatio o.a. terecht voor:

  • Samenstellen van uw jaarrekening
  • Fiscale aangiften

De resultaten van een bedrijf zijn afhankelijk van een reeks samenhangende factoren, vast en variabel, intern en extern. Vaak zijn deze aan direct zicht onttrokken. Elke factor heeft een enorme impact op de vooruitgang, ontwikkeling en het uiteindelijke resultaat van de onderneming. Daarom is het als ondernemer belangrijk goed inzicht te hebben in deze elementen. De accountants van Horatio Assurance Group bieden uitkomst.

Onafhankelijke accountants

De verantwoordelijkheid van onze accountants is groot. Als geen ander kunnen zij cijfers lezen zonder daar zelf direct belang bij te hebben. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat de accountant vanuit juridisch oogpunt naar de cijfers kan kijken, en de wet als uitgangspunt kan nemen. Zo kan Horatio Assurance Group uw onderneming op de juiste wijze bijstaan.
 

Verduidelijken en controleren

De accountant schept duidelijkheid voor non-financials in het bedrijfsleven en het maatschappelijke verkeer. Horatio Assurance Group verklaart de cijfers aan de onderneming voor tijdige bijsturing, controleert deze aan de hand van het wetboek en begeleidt de opdrachtgever naar een correcte jaarrekening die zonder problemen nauwkeurig onderzoek kan doorstaan.

Contact

Wij slaan uw gegevens op conform ons privacybeleid.

* Velden met een * zijn verplicht

Nieuws