Business audit

Horatio Assurance Group biedt ondernemers een volledig nieuw managementinstrument: de Business Audit. Onze unieke sturings- en controlemethodiek brengt ondernemen en resultaat samen in perfecte harmonie.

Sta bijvoorbeeld stil bij de volgende vragen: Is uw bedrijfsmissie gebaseerd op technische faciliteiten, of op de vraag vanuit de markt? Benadrukt uw strategie omzet of kosten? Werkt u aan optimale benutting van de capaciteit, of laat u zich dirigeren door de wensen van de klant?
 

Inzicht in uw bedrijf

Met de door Horatio Assurance Group ontwikkelde Business Audit bent u beter in staat om maximale financiële beheersing te realiseren én behouden. De Business Audit focust op drie invalshoeken die zich richten op de kern van uw bedrijf:

  • Het draagvlak van uw organisatie
  • De strategie waarmee u de onderneming stuurt
  • Uw oriëntatie op de markt

Horatio Assurance Group toont u waar problemen ontstaan, en adviseert u over een oplossing. Onze accountants verhelderen de structuur van uw bedrijf en brengen zowel uw kracht als zwakten in beeld. Zo zorgen wij voor nieuw inzicht in de maximale expressie van uw talent.
 

Financiële marktanalyse

De complexiteit van de zakenwereld eist zowel aandacht voor details als zicht houden op het geheel. U als ondernemer beschermt uw bedrijf en zorgt voor continuïteit. Horatio Assurance Group staat met voortdurende betrokkenheid achter u en uw organisatie. Wij ondersteunen, verklaren en begeleiden.

Onze Business Audit is een geïntegreerd systeem dat zich concentreert op strategische marktbenadering en kostenbeheersing. De nadruk ligt op financiële marktanalyse, voor het behalen van optimale winst.
 

Uw onderneming is uw meesterwerk: dirigeer uzelf naar een succesvolle toekomst.
Neem contact op met Horatio Business Group om te vragen naar de mogelijkheden voor een Business Audit.

Nieuws