Joost Horlings

Na het behalen van zijn HBO-diploma Management deed Joost jarenlang ervaring op als verkoopadviseur binnen de verzekeringswereld. In 2012 heeft hij de opleiding tot registermediator met succes afgerond.

“De combinatie van mediation, arbeidsrecht, de saleskant en de accountbegeleiding is wat mij zo trekt aan mijn werk bij Horatio. Ik ben een actief en energiek persoon, en het feit dat mijn werk zowel inhoudelijk als praktisch gezien geen dag hetzelfde is, geeft mij energie en kracht.”
 

De schakel in het bedrijf

Door zijn jarenlange ervaring met arbeidsrecht (met name personeelsdossiers en ziekteverzuim) heeft Joost zich ontwikkeld tot adviseur en begeleider van personeelsdossiers voor ondernemers. Binnen Horatio treedt hij op als mediator bij arbeids- en zakelijke conflicten. Denk aan een conflict tussen werkgever en werknemer, met een leverancier, in de maatschap of tussen bedrijven die in dezelfde branche werkzaam zijn.

Naast HR deskundige en mediator is Joost als manager Marketing en Sales het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Horatio Assurance Group. Dit doet hij in de breedste zin van het woord: Joost is onder andere verantwoordelijk voor relatiebeheer, klantenwerving en cash-management. Om zijn vaardigheden op peil te houden besteedt Joost veel tijd aan het opdoen van kennis.
 

Bekijk het interview van Joost met BusinessClass over ‘Ondernemen en personeel’

Nieuws