Eppo Horlings

Eppo Horlings (1944) is registeraccountant en financieel specialist. In 2007, op een leeftijd die velen zien als pensioengerechtigd, nam hij de ambitieuze stap Horatio Assurance Group op te richten. Een afsplitsing van het gerenommeerde accountantskantoor dat hij 42 jaar geleden ook al oprichtte:


“Bij sturen op vooruitgang past probleemoplossing”
 

Horlings staat naast zijn accountancy ook bekend als gerechtelijk deskundige en adviseur in grote schadezaken. Deze betreffen onteigening en planschade, nadeelcompensatie, en conflicten in aandelenwaardering. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als docent aan verscheidene universiteiten, en verzorgt daarnaast regelmatig cursussen voor o.a. advocaten en ondernemers. Ook is hij auteur van diverse boeken.
 

High-end financiële service

“Horatio Assurance Group biedt een high-end financiële service aan ondernemers met grenzeloze ambitie. Wij richten ons op die ondernemers die dag en nacht bezig zijn om de ‘high end’ te bereiken van hun toegevoegde waarde in de markt. Met hen willen wij die win-win situatie realiseren.

Om een business van de grond te krijgen zijn ondernemerschap, creativiteit en een innovatieve instelling vereist. Het samenstellen van jaarrekeningen, accountantscontroles, belastingaangiftes en het voeren van administratie zijn een noodzakelijk kwaad in het bedrijfsleven. Werkzaamheden die goed aansluiten bij een standaard accountant, maar net zoals onze ondernemers gaan wij vérder.

Bijblijven met de ontwikkeling van de klant vereist een brede en diepe interesse in het doen en laten van hun ondernemen. Passie in onze dienstverlening en interesse in de klant zijn dan ook onmisbare elementen in ons vak, en helpen ons bij het bereiken van een optimale financiële besturing.
 

“Horatio Assurance Group schuwt de uitdaging niet:
inmiddels hebben we meer dan 500 claims met
een claimwaarde van 1 miljard euro afgehandeld.”


Financiële specialisten met visie en lef

De uitdaging van het vak is om balans te brengen in het ondersteunen en aanmoedigen van ambitie, maar tegelijkertijd beide benen op de grond te houden als het aankomt op verantwoording. Dat is een fantastisch dynamisch spanningsveld. We kennen allemaal de fraudegevallen, waarbij dynamiek gepaard gaat met corruptie. Het gebeurt maar al te vaak dat ondernemers die te hard van stapel lopen de cijfers moeten ‘opleuken’, om maar te doen alsof de ambitieuze doelstellingen behaald zijn.

Deze ondernemers zoeken meer dan de standaard accountant, die vaak weinig oog heeft voor ambitie. De mensen van Horatio Assurance Group hebben dat wel. Een financieel specialist met visie en lef, dát past bij een ondernemer met passie en dromen. 

Iedereen kan rekenen. Het gaat erom hoe je met alles daaromheen omgaat.”
 

In de woorden van de accountants van Horatio Assurance Group

“Wij zijn niet klaar als het boekje er ligt, dan beginnen we pas. Wij zijn financiële specialisten die pro-actief meedenken, adviseren en graag met onze klanten om tafel zitten om goed te praten. Bijzonder aan ons is ook dat we beide kanten bespelen; zowel de zakenwereld als de overheid.”

Nieuws