DGA: U staat er niet alleen voor!

25 januari 2022
DGA

Horatio is altijd weer geraakt door de gedrevenheid en passie waarmee directeur-grootaandeelhouders hun ondernemingen besturen en financieren. De wil te overleven, de impuls om te ondernemen, maar ook het gevoel van vrijheid en zelfbeschikking. Dat is nu eenmaal de aard van het beestje. To be or not to be!

Schakel Horatio Assurance in

Zoveel ondernemingen, zoveel DGA’s. Met verschillende talenten, persoonlijke idealen en stijl van leiding geven. Een grote diversiteit waar Horatio méér dan affiniteit mee heeft: door onze jarenlange ervaring met DGA’s en specifieke expertise op dat vlak zijn we in staat om u in alle facetten te faciliteren.

De door Horatio ontwikkelde Integrale Financiële Benadering biedt u als DGA heldere inzichten en concrete oplossingen. Denk daarbij niet alleen aan accountantscontrole, aandelenwaardering en bijzondere onderzoeken, maar juist ook aan complexe en persoonlijk gevoelige financiële en bestuurlijke vraagstukken als koop en verkoop van de onderneming, van BV naar privé, opvolging, echtscheiding en overlijden. Voor welke uitdagingen u als DGA ook staat, het team van Horatio staat u terzijde.

Bel Eppo Horlings voor een kennismaking, en ontdek waar accountancy verder gaat dan afvinken en decharge. 

Voor de advertentie van 25 januari in het FD kunt u hier klikken.