Waar het eigenlijk om draait?

16 februari 2021
Horatio Cycle Approach

 

Horatio voert accountantscontrole uit op basis van haar Cycle Approach: het onderkennen van een aantal kringlopen binnen de organisatie. De belangrijkste is uiteraard investeren en winst maken, het geld voor de lange termijn uitgeven en uit de gerealiseerde cashflow de schulden aflossen: de Investment & Finance Cycle.

Alle overige kringlopen ontstaan daaruit en zijn daaraan ondergeschikt. Zoals inkopen en verplichtingen, de Purchase & Liabilities Cycle. Verkopen en vorderingen: Sales & Receivables Cycle. Zonder mensen kan het niet, de Human Resource Cycle. In de productiesector: voorraadvorming als bittere noodzaak, de Inventory & Manufacturing Cycle. In alle gevallen alles goed vastleggen en rapporteren: de Reporting Cycle (General Ledger, Journal Entries & Valuation). En uiteraard goed en betrouwbaar leiding geven, de Governance, Fraud & Risk Analyses Cycle.

Horatio’s modulaire opbouw leidt vanzelfsprekend tot de verklaring die bij u past en levert een managementletter waarbij verbeteringen op elk onderdeel van de cycli aan de orde komen. Zo gaat uw onderneming vanzelf steeds beter draaien. Zie ons als de Ikea onder de accountants: onze aanpak resulteert in do it yourself, met als bonus hogere efficiëntie en lagere accountantskosten.

Onze expertise leidt onder andere tot cliënten in de Confectie, IT, Touroperating, Marketing & Communication, Internationale Holdings, Gezondheidszorg, Onroerend Goed en Handel.

Dus neem contact op met Eppo Horlings om kennis te maken en te ontdekken waar accountancy verder gaat dan afvinken en decharge.

 

Voor de advertentie in het FD 'waar het eigenlijk om draait?' kunt u hier klikken.