HR uitbesteden

HR uitbesteden

Als ondernemer denkt u misschien niet gelijk aan het regelen van uw personeelszaken. Human Resource Management vergt zoveel tijd dat u het voor u uitschuift. Liever houdt u zich bezig met dat waar u goed in bent: ondernemen. Bovendien is er gewoonweg te weinig tijd binnen uw organisatie beschikbaar om het gehele HR-management op u te nemen. Toch weet u dat het van essentieel belang is om uw personeelsbeleid op een goede manier te regelen. Op het gebied van HR komen er steeds meer eisen. De HR-adviseurs van Horatio begrijpen uw dilemma en nemen u daarom graag het werk uit handen.

Personeels- en juridisch advies

Onze HR-adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van personeelsbeleid en juridische zaken. Schakel ondersteuning in voor HR- en juridisch advies op het gebied van:

  • personeelsbeleid;
  • personeelsdossiers;
  • arbeidsconflicten;
  • functioneringsgesprekken;
  • ziekteverzuim;
  • arbeidsrechtelijke vragen;
  • ontslag;
  • HR advies personeelsbeleid.

Bij een arbeidsconflict of reorganisatie is het op orde hebben van uw personeelsdossiers essentieel. Bij Horatio helpen we u bij het opzetten en onderhouden van uw dossiers. Besteed uw gehele personeelsadministratie uit aan onze HR-specialisten en wees verzekerd van een zorgvuldige en professionele aanpak.

Organisatieadvies

HR-management gaat verder dan het opzetten van personeelsdossiers en het regelen van de personeelsadministratie. Strategische personeelsplanning is fundamenteel voor de doorgroei van uw bedrijf. Wat voor competenties heeft u op lange termijn nodig om uw bedrijf succesvol te houden? Hoe zorgt u voor een strategisch opleidings- en scholingsbeleid? Horatio zorgt voor een leeftijdsbewust en persoonsgericht organisatiebeleid. Het is immers niet alleen zaak om u te richten op de welvaart van uw onderneming, maar ook om het welzijn van uw werknemers in ogenschouw te nemen. Zo creëert u een aangename werksfeer waarin eenieder zijn of haar ambities waar kan maken.

Antwoord op arbeidsrechtelijke vragen

Ziekte- en verzuim kwesties leiden geregeld tot arbeidsconflicten. Wees het conflict voor door uw arbeidsrechtelijke vragen te stellen aan onze HR-adviseurs. Dankzij hun expertise op het gebied van arbeidsvoorwaarden en -overeenkomsten zijn onze adviseurs in staat duidelijkheid te verschaffen omtrent arbeidsrecht, waardoor er geen twijfels meer zullen bestaan. Onder leiding van de arbeidsrechtdeskundige Joost Horlings helpt Horatio ondernemers zoals u bij de uitvoering van de Flexwet en bij de opbouw en afhandeling van personeelsdossiers en ziekteverzuim. Hiermee bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar zorgt u ook voor continuïteit binnen uw onderneming en beperkt u personeelsrisico’s. Daarnaast bent u gegarandeerd van een veilige aanpak conform de wetgeving. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

 

Maak een afspraak

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht