HR uitbesteden

HR uitbesteden

Als ondernemer denkt u misschien niet gelijk aan het regelen van uw personeelszaken. Human Resource Management vergt zoveel tijd dat u het voor u uitschuift. Liever houdt u zich bezig met dat waar u goed in bent: ondernemen. Bovendien is er gewoonweg te weinig tijd binnen uw organisatie beschikbaar om het gehele HR-management op u te nemen. Toch weet u dat het van essentieel belang is om uw personeelsbeleid op een goede manier te regelen. Op het gebied van HR komen er steeds meer eisen. De HR-adviseurs van Horatio begrijpen uw dilemma en nemen u daarom graag het werk uit handen.

Personeels- en juridisch advies

Onze HR-adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van personeelsbeleid en juridische zaken. Schakel ondersteuning in voor HR- en juridisch advies op het gebied van:

  • personeelsbeleid;
  • personeelsdossiers;
  • arbeidsconflicten;
  • functioneringsgesprekken;
  • ziekteverzuim;
  • arbeidsrechtelijke vragen;
  • ontslag;
  • HR advies personeelsbeleid.

Bij een arbeidsconflict of reorganisatie is het op orde hebben van uw personeelsdossiers essentieel. Bij Horatio helpen we u bij het opzetten en onderhouden van uw dossiers. Besteed uw gehele personeelsadministratie uit aan onze HR-specialisten en wees verzekerd van een zorgvuldige en professionele aanpak.

Organisatieadvies

HR-management gaat verder dan het opzetten van personeelsdossiers en het regelen van de personeelsadministratie. Strategische personeelsplanning is fundamenteel voor de doorgroei van uw bedrijf. Wat voor competenties heeft u op lange termijn nodig om uw bedrijf succesvol te houden? Hoe zorgt u voor een strategisch opleidings- en scholingsbeleid? Horatio zorgt voor een leeftijdsbewust en persoonsgericht organisatiebeleid. Het is immers niet alleen zaak om u te richten op de welvaart van uw onderneming, maar ook om het welzijn van uw werknemers in ogenschouw te nemen. Zo creëert u een aangename werksfeer waarin eenieder zijn of haar ambities waar kan maken.

Antwoord op arbeidsrechtelijke vragen

Ziekte- en verzuim kwesties leiden geregeld tot arbeidsconflicten. Wees het conflict voor door uw arbeidsrechtelijke vragen te stellen aan onze HR-adviseurs. Dankzij hun expertise op het gebied van arbeidsvoorwaarden en -overeenkomsten zijn onze adviseurs in staat duidelijkheid te verschaffen omtrent arbeidsrecht, waardoor er geen twijfels meer zullen bestaan. Onder leiding van de arbeidsrechtdeskundige Joost Horlings helpt Horatio ondernemers zoals u bij de uitvoering van de Flexwet en bij de opbouw en afhandeling van personeelsdossiers en ziekteverzuim. Hiermee bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar zorgt u ook voor continuïteit binnen uw onderneming en beperkt u personeelsrisico’s. Daarnaast bent u gegarandeerd van een veilige aanpak conform de wetgeving. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

 

Maak een afspraak

Velden met een * zijn verplicht